• Sportclub Lochem 013-2 - Reunie 013-1

Eerste drie punten voor Lochem!

Zaterdagmorgen 28 september was het vroeg verzamelen op de club voor de thuiswedstrijd tegen Reünie uit Borculo. De tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. Na de blamage van vorige week, moest er deze week wat worden rechtgezet. Ondanks het vroege tijdstip waarop verzameld en gespeeld moest worden, waren de jongens gemotiveerd en positief ingesteld.

De wedstrijd verliep in het begin nog moeizaam, beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en konden hun stempel nog niet echt drukken. Wel werd Reünie langzaamaan iets sterker en kreeg ook de eerste echte kans van de wedstrijd, maar de lange spits kreeg de bal niet tussen de palen. Halverwege de eerste helft was het wel raak en wist Reünie het net achter Kjell te vinden.

De jongens van Lochem lieten het er echter niet bij zitten en zetten hun schouders eronder. Je zag de wedstrijd langzaam kantellen en de eerste mooie aanval van Lochem was meteen raak! Na een mooi driehoekje rondde Diede geplaatst af en stond het weer gelijk. Lochem werd duidelijk sterker, maar kon dit nog niet uitdrukken in de score.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, met dien verstande dat de jongens van Lochem JO13-2 vanaf het begin scherper waren. Ze wisten elkaar steeds beter te vinden en dat resulteerde bij vlagen in mooi combinatievoetbal en een paar kansen. Ook Reünie kwam er een paar keer gevaarlijk doorheen, maar het waren onze jongens die aan het langste eind trokken. Brent ronde een goede aanval af en zette daarmee de eindstand vast op een terechte 2-1 overwinning!

Een goed herstel na de wedstrijd van vorige week tegen Rood/Zwart en drie punten in de pocket!

Op naar de volgende 3!

Van een supporter!