• EGVV 2 - Lochem 5

EGVV 3 - 3 SP LOCHEM

Afgelopen zondag stond voor ons de tweede bekerwedstrijd op het programma. Nadat we de eerste wonnen was het mogelijk om een ronde verder te komen als de wedstrijd in Gelselaar winnend werd afgesloten. Maarrrrrrrrr.... Bijna de gehele selectie heeft het hele weekend genoten op de Larense Kermis en klokslag 08:45! werden we zondag in de kantine verwacht. Dat is geen ideale combinatie.. Het was een typische 'Kelderklasse' zondag zoals we die vaker hebben gehad de afgelopen seizoenen. De boetepot werd gevuld door wat laatkomers, mensen werden vergeten op de parkeerplaats en het was maar goed dat we geen alcoholcontrole op ons pad kregen. De wedstrijd zelf was niet heel hoogstaand zoals u begrijpt. Een kwartier voor tijd stonden we nog met 1-3 voor, maar EGVV maakte in de slotfase nog de verdiende 2-3 en 3-3. Een puntje waar we wel mee kunnen leven. De derde helft werd overigens wel winnend afgesloten in Laren! Als er volgende week ruim van Klein Dochteren gewonnen wordt moeten we nog uitkijken dat we een ronde verder komen..we gaan het zien. Leuk om nog even te vermelden: Onze spits Joost wist na bijna een halfjaar weer een keer het net te vinden! Om 13:00 wordt er op De Elze afgetrapt zondag! Tot dan!