• SDC'12 O15-1 - Sportclub Lochem JO15-1

SDC'12 O15-1 uit Denekamp is een stugge en fysieke ploeg. De eerste 10 minuten speelden we redelijk en kwamen we door een goede aanval op 0-1 door Milan. Na deze voorsprong werd er door een groot deel van het team niet meer de taken uitgevoerd, wat we wel hadden afgesproken. Dit resulteerde in een 2-1 achterstand bij rust. De tweede domper voor de rust kwam doordat Kane verkeerd viel en veel pijn in zijn schouder had. Later bleek uit onderzoek in het ziekenhuis dat hij zijn sleutelbeen heeft gebroken.Wat een pech voor hem en ons team.

Na een pittig woordje gesproken te hebben in de rust en de puntjes op de welbekende "i" te hebben gezet, gingen de mannen en dame op jacht naar in ieder geval één punt. Deze werd na een aantal mooie aanvallen en hard werken beloond door een mooi schot van Jimme: hard en laag onder in de hoek. Het werd 2-2! Dit welverdiende punt meegenomen naar Lochem en op basis van het resultaat en inzet van de spelers ben ik weer een tevreden trainer.

Perry van der Wal.