• JO13-1 kampioen Hoofdklasse! -

JO13-1 kampioen Hoofdklasse!!

Laat ik maar eens met wat anders beginnen: Wij Zijn Trots! En wij zijn dan de "de Zuid-Limburgse coach met zijn Amsterdamse compaan"

Dit was zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen maar wel de belangrijkste. De wedstrijden die je MOET winnen zijn niet de gemakkelijkste. De stilte in de kleedkamer was oorverdovend en en we zagen hier en daar wel wat knikkende knietjes bij de jongens. Ook onze supporters lurkten deze keer toch ook een beetje zenuwachtig aan hun kopje koffie. De concurrent voor de titel uit Didam had een mannetje naar DCS gestuurd om de stand door te seinen en die berichten brachten gelukkig weinig hoop. We waren vanaf het begin sterker en Yasin slaagde er in de eerste helft in om er eentje in te prikken. Nog was de spanning zeker niet weg. De jongens uit Didam stonden ook voor dus winst bleef cruciaal. Gelukkig gaven we bijna niets weg en Yasin slaagde erin een tweede doelpunt te maken. Nu kwam het kampioenschap toch echt dichtbij! De bevrijdende derde kwam na een assist vanaf het middenveld en een sterk opstomende Sven. Hij rondde koel af en nu was het aftellen naar het eindsignaal. De winst was binnen en de jongens van de O13-1 mogen zich kampioen van de hoofdklasse noemen. Een topprestatie!

Dus daarom zijn we trots! We hebben een topteam dat voor elkaar door het vuur gaat. Als de een wat minder is pakt de ander het op. Ze hebben plezier, ze worden beter, blessures vallen gelukkig mee en we hebben een trouwe supportersschare die de jongens op een positieve manier aanmoedigt. Kortom, super eerste helft van het seizoen en wij hebben zin in de tweede helft!

Pieter & Leofwin