• Grol JO13-1G - SP Lochem JO13-1

JO13-1 wint topper tegen Grol!

De jongens van de O13-1 hebben ook in hun derde competitiewedstrijd prima spel laten zien tegen de koploper in de Hoofdklasse-03. De inschatting vooraf was dat het een spannende wedstrijd zou worden maar het team van Lochem heeft de tegenstander geen enkel moment het gevoel gegeven dat ze de 3 punten in Groenlo konden houden. Het eerste doelpunt kwam uit een hoekschop van Joeri die zoals afgesproken mooi indraaide en met een beetje hulp van de wind prachting in een keer in het doel verdween. Grol liet zich vooral gelden door wat door de trainer gemiemel wordt genoemd. Veel liggen én veel tranen... Daar deden wij niet aan mee, onze afspraak was om onverzettelijkheid te tonen en het toepassen van onze drie s'en: slim, stoer en scherp! Na een flitsende aanval werd Yasin met handig wegdraaien door de keeper neergelegd in het strafschopgebied dus een penalty. Hidde scoorde en na een afgekeurd doelpunt van Yasin wegens buitenspel gingen we de rust in met een 0-2 voorsprong. Na de rust gingen we op dezelfde voet verder maar ook Grol kreeg kansen. Onze verdedigers en middenvelders waren alleen niet van plan om de nul achterin weg te geven. En ook Quinten niet. Na een toch enigszins dubieus gegeven strafschop voor Grol bracht Quinten tot drie keer toe redding en hield zijn doel schoon. Na een tactisch interessante aanpassing waarbij Marin op de rechtsbuiten positie ging lopen en zo de strijd aan kon gaan met de sterke dame op linksachter kwam er tegen het einde van de wedstrijd nog een derde doelpunt bij. Marin gaf goed voor en Chris maakte zijn eerste van deze competitie. De jongens van O13-1 hebben nu de minste verliespunten en draaien dus fantastisch mee in deze klasse! Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen DVV. En oh ja, dank aan onze trouwe supporters die altijd in groten getale aanwezig zijn!