• Sportclub Lochem 1 - SV Heeten 1

It's Meurs' day!

De eerste twee kansen binnen vijf minuten werden nog gemist en met 1-0 rusten was te weinig , maar de tweede 45 minuten liet Sportclub Lochem zien waarom ze bovenaan staan in 3B.

Met overtuigend spel liet Lochem de tegenstander kansloos. Snel over de flanken, heersend op het middenveld en rustig achterin. Het klopte allemaal en dan is het voor de toeschouwers ook genieten van niet alleen een lekker voorjaarszonnetje, maar ook van de doelpunten. Twee strak ingeschoten penaltys van Rico Lammerdink, twee mooie afrondingen van Thijmen Doeve, opnieuw een doelpunt van Nick Brigg en een hele mooie van Thomas Meurs!

Zonder iemand te kort te willen doen, maar Thomas liet gisteren op een prachtige manier zien waarom Henry en Eddo hem bij de selectie hebben gehaald. Echt genieten was het van zijn inzet en zijn acties. Het applaus van de tribune én zijn teamgenoten bij zijn wissel was een terechte waardering voor de nog maar 16-jarige Thomas. En als dan na 90 minuten 6-0 op het bord staat is iedereen dik tevreden en kijken we al weer vooruit naar de volgende wedstrijd. Nog 5 te spelen, te beginnen volgende week uit tegen Albatross. Het wordt nog spannend...

Ger ten Asbroek