• Lochem - Rheden

Lochem komt niet verder dan gelijkspel

Vandaag begonnen we de dag met een heerlijke lunch voor de mannen. Aangeboden door Henny Ruiter, gemaakt door Lisanne Siebelink. Dank daarvoor! We kregen vandaag de confrontatie met Rheden, op dit moment de nr.3 van de ranglijst. Binnen 2 minuut lag de bal in het mandje. En niet zoals alle vorige wedstrijden bij ons maar in de goal van de tegenstander. Thijs was de maker van de 1-0. We bleven goed voetballen en kregen kansen maar gingen rusten met een minimale voorsprong. In de tweede helft werd Rheden sterker en kwam Lochem lastig van eigen helft. Het was ook geen verrassing dat de 1-1 gescoord werd. All-time topscoorder van Rheden, Patrick d'Hulst, tikte de bal binnen. Lochem kreeg via Bas een gigantische kans maar gleed net de laat. Gert-Jan pakte nog een niet te missen kans van d'Hulst en zo kwam de wedstrijd ten einde met 1-1. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag. Volgende week zijn we vrij en de 24e spelen we in Ruurlo. 14.00 aftrap op Sportpark 't Rikkelder. Tot dan!!