• VVG’25 - Lochem

Lochem laat punten liggen in Gaanderen

Een topper in Gaanderen vandaag, gastheer en koploper VVG ontvangt Lochem de nr.3. VVG is vorig jaar gepromoveerd als kampioen en staat dus nu ook nog eens nr.1. De wedstrijd was amper 20 seconden oud toen Gert-Jan al een 100% kans van VVG uit het goal houdt. Daarna kreeg Lochem grip op de wedstrijd en wist 3 niet te missen kansen toch te missen. Met iets meer precisie had het met rust 1-3 kunnen staan. Na rust wordt de wedstrijd beslist op een ongelukkig moment. Ruben Boonk kreeg de bal met de armen langs zijn lichaam op de schouder. In het grijze gebied uit de regels van de KNVB is dit interpretatie van de scheidsrechter. Helaas voor Lochem een dubbele straf, rood en een penalty. Deze werd benut door Nick Schoenaker. 1-0. Toch bleef Lochem voetballen en hard werken maar het werd toch 2-0door Yannis Megens. Lochem liep ook nog tegen een tweede rode kaart aan en eindigde dus met 9 man. In blessuretijd werd het nog 3-0 door Dyon Bouwman. Lochem laat het zelf liggen in de eerste helft en had het geluk niet mee de tweede helft. Volgende week kan Lochem het goede gevoel weer oppakken. Thuis tegen Rheden, 14.00 aftrap op Sportpark De Elze. Tot dan!