• FC Trias 1 - Lochem 1

Lochem pakt gelukkig punt in Winterswijk

Op een echte herfstdag mocht Lochem aantreden bij de nummer 4 van de ranglijst Fc Trias in Winterswijk. Zelf staat Lochem op een verdienstelijke 3de plek en nog volop in strijd voor meer. Op een zwaar bespeelbaar kunstgrasveld begon Lochem stroef aan de wedstrijd. Er werd wel gestreden maar steeds waren de 2de ballen voor Trias. Resultaat was een paar goede kansen voor Trias en Lochem dat er niks tegenover kon brengen. Na rust veranderde het spelbeeld niet en kwam Lochem niet onder de druk van Trias vandaan. Trainer Golstein wisselde Ruben Boonk in het veld en daardoor kreeg Lochem iets meer grip op de wedstrijd. Toch was het Gert-Jan die geweldig bleef keepen en Lochem op de been hield. Stijn kwam er ook nog in voor de moegestreden Ivo. In de laatste 10 minuten kreeg Lochem nog 2 kansjes om zelfs 3 punten mee te nemen. Maar dat was gezien het spelbeeld onterecht geweest. 1 gelukkig punt dus voor Lochem. Volgende week komt OBW op bezoek, de nummer 2 van de ranglijst. Hier moet Lochem wel anders voor de dag komen om een goed resultaat te boeken. 14.00 aftrap op Sportpark De Elze! Tot dan!