• v. en av PAX - Lochem

Lochem schiet zichzelf in de voet

Nadat er al dagen gespeculeerd werd of de wedstrijd in Hengelo dit keer wel door zou gaan werd het op zondag duidelijk, we mogen eindelijk weer aan de bak. Na alle goede bedoelingen die voor de wedstrijd uitgesproken werden was de wedstrijd eigenlijk na 10 minuten voetballen en een 2-0 achterstand al voorbij. Als je niet dezelfde hoeveelheid inzet als je tegenstander in de wedstrijd stopt win je hem nooit, en Pax overklaste ons op alle fronten qua inzet. De meeste duels werden gewonnen, anders wonnen ze wel de 2e bal en zo bleven we een groot deel van de wedstrijd achter de feiten en de tegenstander aanlopen. Opmerkelijk was wel dat we na de rode kaart van Gert-Jan in de 2e helft wel met 10 man Pax onder druk konden zetten en er in ieder geval probeerden er een wedstrijd van te maken. Pax kwam in de 75e minuut op 3-0 en gooide de wedstrijd hiermee in het slot. Het hoogtepunt voor Lochem kwam in de 80e minuut door een geweldige goal van Rico Lammerdink, een beauty. Maar dezelfde Rico kreeg in de 82e minuut zijn 2e gele kaart en kon dus ook gaan douchen, en hierdoor liep Pax uit naar een, voor Lochem beschamende, 5-1 overwinning. Zoals in het begin van het verslag al werd vermeld als wij niet dezelfde inzet als onze tegenstanders aan de dag leggen tijdens de wedstrijden wordt het heel lastig om nog wedstrijden te winnen en zullen we onze doelstellingen naar beneden moeten bijstellen. Maar gaan we dit wel doen en ook nog als team spelen dan is er ondanks alles misschien aan het einde van het seizoen toch nog een toetje. Het is nog wel het vermelden waard dat de O19-1 spelers Fjall Otten en Ryan Beumer hun debuut in het 1e elftal hebben gemaakt.