• VVO - Lochem

Lochem vergeet punten bij VVO

Na 2 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld, vorige week storm Ciara en 2 weken geleden een onbespeelbaar(?) veld bij PAX, mocht er vandaag aangetreden worden in Rozendaal bij Velpse Voetbalvereniging Olympia(VVO). In de thuiswedstrijd kwam Lochem op een 0-2 achterstand maar werd het nog rechtgetrokken met een 4-2 winst. VVO staat onderin de grote middenmoot. Bij Lochem veel geblesseerden waardoor onder andere lochem2 speler Lars Boonk in de basis begon. Over de wedstrijd zelf valt niet heel veel te vertellen. Wel viel Rico al voor rust uit met een hoofdblessure en moest lochem het verder doen zonder zijn spelverdeler. In de tweede helft kwam Lochem wel meer bij de goal van VVO en kreeg het een paar niet te missen kansen. Toch werden die gemist of gestopt door de goed spelende keeper van VVO. Uiteindelijk bleef dus de brilstand op het bord staan en dat er niet gescoord werd mocht vooral Lochem zich aanrekenen en was dus ook de morele verliezer. Volgende week ligt het voetbal plat door het carnaval. 1 maart is de volgende wedstrijd, de inhaal wedstrijd uit bij VV Pax, als dat doorgaat!