• SP Lochem MO13-1 - Fc Eibergen MO13-1

MO13-1 scoort zestienklapper

We speelden een wedstrijd tegen FC Eibergen. Toen de wedstrijd begon, stond het al snel 1-0. Via een pass van Eline kwam de bal bij Nova en zij schoot de bal mooi in het doel. Een paar minuten later kreeg Eline de bal op het middenveld, dribbelde naar het doel en scoorde 2-0. Niet veel later werd er een paar keer kort achter elkaar gescoord. Eerst door Ecé, via een pass van Yara, Eline scoorde met links en tenslotte weer Ecé na een pass van Eline. Daarna kregen we een corner die Maud nam. Ecé kopte de bal van dichtbij binnen voor 6-0.

Daarna duurde het even voor er weer een goal viel. Dat gebeurde toen Faye de bal afpakte en zelf scoorde. Even later scoorde Plien 8-0. Yara wachtte tot de tweede helft met scoren, maar toen ging het ook snel achter elkaar. Eerst rende ze vanaf eigen helft op het doel af voor 9-0. Meteen daarna scoorde ze weer, en daarna weer nadat ze een bal oppikte na een uittrap van de keeper. Toen stond het 12-0. Maar Yara was pas net op dreef. Ze scoorde ook de 13-0.
Toen we weer een hoekschop kregen passte Maud op Ecé en die vond Plien voor 14-0. Na Plien was het weer aan Yara om 15-0 te maken. En tenslotte scoorde Yara nog een keer. Ze werd topscorer met 7 doelpunten. We wonnen met 16-0 van FC Eibergen.

Eline en Oumayma