• Excelsior’31 MO13-3 - SP Lochem MO13-1

MO13-1 start met monsterscore

Net als afgelopen seizoen, laat ik ook dit seizoen de meiden na iedere wedstrijd in tweetallen een wedstrijdverslag maken. Het kan en het is leuk. Hopelijk lezen jullie het hele seizoen mee. Heb een mooi voetbaljaar allemaal! Hieronder het verslag van onze eerste wedstrijd na Corona.

Groet, Frank Wielaard
Trainer/coach MO13-1

We begonnen al heel vroeg in de ochtend aan onze wedstrijd tegen Excelsior. Al snel kregen we een hoekschop, Maud nam hem en Eline kopte de bal er mooi in. Kort daarna kwam er een mooie lange aanval en paste Faye op Ecé, zij scoorde 0-2. Ook de volgende lange aanval ging erin. Nu scoorde Faye. Na de 0-3 scoorde Ecé een zuivere hattrick (drie doelpunten achter elkaar in één helft). Het ging heel makkelijk en snel allemaal. Na de aftrap na 0-6 passte Eline op Yara, die de bal in het doel schoot. Daarna maakte Plien met een mooie actie door het midden 0-8. We gingen de rust in met 0-9 dankzij een mooi schot van Eline.
Toen de tweede helft begon scoorde Eline meteen nog een keer en daarna Faye nog twee keer. Het stond toen al 0-12. Even later besloot Maud van heel ver links op het middenveld te schieten, ze plaatste de bal zomaar in het doel! In de volgende aanval kon Nlemma bijna schieten toen de tegenstander hands maakte in het strafschopgebied. Ecé nam de penalty, BOEM, raak! Hij zat erin.
En toen kwam Eline met een zuivere hattrick, de tweede alweer in deze wedstrijd. Knap van Ecé en Eline hè!? Vervolgens scoorde Plien haar tweede doelpunt. Het stond nu al 0-18...
Toen de tegenstander de bal had en op onze helft probeerde te komen, pakte Faye de bal af, liep op het doel af en scoorde. Maar de scheidsrechter floot voor buitenspel... Wij wisten wel dat dit niet zo was, maar toch telde de goal niet. Even later scoorden Yara en Plien achter elkaar hun derde doelpunt van de wedstrijd. En tenslotte scoorde Yara de laatste goal van de wedstrijd. Zo eindigden we met een MONSTERSCORE van 0-22!!!

Maud en Plien