• SP Lochem MO13-1 - FC Zutphen MO13-2

  • SP Lochem MO13-1 - FC Zutphen MO13-2

MO13-1 start uitstekend

We moesten vandaag voetballen tegen Zutphen. We begonnen de wedstrijd goed, we hadden heel veel druk op de bal. En al gauw scoorde Emma het eerste doelpunt. Meteen daarna scoorde Dorcas, op een oorbel van Emma. Even later schoot hun keeper de bal uit, zo in de voeten van Liranda. Die maakte daar gebruik van en scoorde.

We bleven goed combineren. Merel gaf een goede voorzet en zo kon Eline via de keeper 4-0 maken. Vlak daarna scoorde Eline weer, nu op aangeven van Dorcas. Een paar minuten later was het Noor die mooi 6-0 maakte. We vielen veel aan en kregen een hoekschop toen de bal via de keeper achter ging. Ece nam ‘m, en Dorcas schoot ‘m erin. Nog voor rust maakte Noor ook de 8-0, na een pass van Eline.
De tweede helft begonnen we niet goed. Maar na een tijdje gingen we wel weer goed combineren. Zo kwam de bal ook voor de voeten van Karlijn die van ver de bal mooi erin schoot. Merel maakte weer een paar minuten later de 11-0. En in de laatste minuut scoorde Noor de laatste goal na een voorzet van Emma.
We hebben vandaag dus met 11-0 gewonnen.

Eline en Inzy