• Sportclub Lochem MO13-1 - Terborg/Silvolde MO13-1

MO13-1 verslaat nr. 2 van de ranglijst

De tegenstander begon met de aftrap, en we pakten meteen de bal af. Jade stond vrij aan de rechterkant, hield de bal net binnen het veld en passte op Merel. En zij maakte meteen de 1-0!

We hadden heel veel balbezit. En voetbalden bijna de hele tijd op hun helft. De bal kwam bij Emma en die gaf een goede pass op Dorcas. Ze passeerde een tegenstander en scoot de bal heel mooi in de verre hoek, via de binnenkant van de paal, raak: 2-0!
Toen hadden we rust en kregen we een peptalk van de trainer. Hij waarschuwde dat de tegenstander snel en door het midden gevaarlijk zou gaan worden. En de comeback van de tegenstander kwam er ook. Ze kwamen met een diepe bal door het midden tot een kans en terug naar 2-1.
Kort daarna gaf Eline de bal goed aan Noor, die schoot alleen op de paal. Een paar minuten later was er een rommelige situatie voor de goal van Terborg/Silvolde. De bal kwam ineens voor Nor en zij scoorde 3-1.
Kort voor tijd gaf Liranda een mooie steekpass op Eline, die de bal één-tegen-één knap langs de keeper krulde voor 4-1. Even later stond ineens Maud vrij in het strafschopgebied. Ze kreeg een duw, waardoor ze niet hard kon schieten en de keeper de bal stopte. Het was een leuke en spannende wedstrijd.

Emma, Maud en Yemariam