MO13-1 wint bij AZSV

Vandaag hebben we een wedstrijd gespeeld tegen AZSV. Het was een erg spannende wedstrijd. De eerste helft was het strijden om een goal, maar tevergeefs. We kregen wel de kansen, en voetbalden veel op de helft van de tegenstander, maar slaagden er niet in om te scoren.

Een 1-0 achterstand kort na het begin van de tweede helft maakte het nog spannender. Maar we gaven de moed niet op en gingen door. We waren nog steeds veel aan de bal, maar de tegenstander had het helemaal dicht gebouwd.
We maakten een comeback en het stond 1-1 met een goal van Noor met assist van Dorcas na een mooi balletje van Merel. Niet lang daarna werd de 2-1 gemaakt door Eline met een pass van Noor in de laatste twee minuten. De pass van Maud op Noor vanaf het middenveld was ook heel mooi.
Het fluitsignaal ging en de winst was binnen. Het was een spannende maar mooie wedstrijd.

Yemariam, Noor, Dorcas