• SP Lochem MO13-1 - Victoria Boys MO13-2

MO13-1 wint eerste competitiewedstrijd

Het was de eerste wedstrijd van de competitie. Het was even een beetje spannend, tot Eline het eerste doelpunt maakte na een mooie voorzet vanaf de linkerkant van Yara. Een tijdje later schoot Plien heel mooi, maar de keeper van Victoria Boys redde goed.

In de volgende aanval passeerde Yara knap de keeper, maar haar inzet werd van de lijn gehaald door een verdediger. In het tweede deel van de eerste helft schoten we nog een paar keer op doel. Steeds net mis of de keeper kon redden.
In het begin van de tweede helft werd Faye een paar keer heel gevaarlijk vanaf de linkerkant. Meteen na haar derde kans schoot Victoria Boys de bal hard naar voren en de spits liep alleen op ons doel af, 1-1. Daarna was het vijf minuten weer spannend. Tot Yara de bal met een boog over de keeper schoot.
Toen we weer voorstonden ging het ineens snel. Faye schoot 3-1 erin. Meteen daarna legde Eline netjes af op Nova, die haar eerste goal van het seizoen maakte.
Het liep intussen heel lekker aan de bal. Na een mooie lange aanval kwam de bal bij Yara en zij legde de bal met een boog in de kruising. Het was een mooie wedstrijd van ons.

Aleyna, Ecé, Dione