• SP Lochem MO13-1 - Terborg/Silvolde MO13-1

MO13-1 wint thuis tegen Terborg/Silvolde

De wedstrijd begon goed. We speelden veel op het deel van de tegenstander, en hadden de bal vaak. We hadden een goede aanval en maakten een goal. Maar het was buitenspel. Toen hadden we weer een goede aanval. Noor had de bal en schoot, de keeper liet de bal los, waardoor Ece kon scoren. 1-0 voor ons. Even later dribbelde Noor met de bal, paste op Eline, en die scoorde 2-0. Kort na de aftrap hadden we weer de bal. Jade dribbelde naar voren, gad de bal aan Noor die een pass gaf op Ece. En Ece schoot de bal mooi in de kruising, 3-0. En toen was het rust.

Toen de wedstrijd weer begon, werd een tegenstander getackeld door Yemariam. Zij kregen een vrije trap. Wij gingen in een muurtje staan. De bal ging over ons heen, Dione stopte de bal, maar zij liepen in en scoorden 3-1. We voetbalden door, kregen ook kansen, maar scoorden niet. Zij kregen een corner. De bal kwam voor de goal en Liranda raakte ‘m verkeerd... Eigen doelpunt! 3-2. Nu was het ineens spannend, en bijna tijd. De bal werd van achter ingespeeld. Er kwam een tegenstander tussen en die liep zo op doel af, 3-3. En dat was de eindstand.
Dat we gelijk hebben gespeeld maakt niet zoveel uit. We staan nog steeds tweede. Op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop!

,Jade en Evi.