• SVO DCS/BWO MO13-1 - SP Lochem MO13-1

MO13-1 op stoom tegen BWO MO13-1

De wedstrijd begon goed. We hadden veel druk op de bal, en Eline maakte van dichtbij de 0-1. Niet lang daarna scoorde Maud, na een mooie assist van Jade. Daarna kregen we een vrije trap. Lisa nam ‘m, en via het hoofd van een tegenstander ging de bal erin. De 0-4 werd gemaakt door de net ingevallen Merel, met een assist van Noor. Niet lang daarna scoorde Merel alweer! Nu via een assist van Maud. We gingen met een 0-5 voorsprong de rust in. Na rust moesten we weer even op gang komen. Maar toen Merel 0-6 maakte, gingen we weer door. De voorzet kwam deze keer van Liranda. De volgende goal was de eerste van Dorcas, die vandaag voor het eerst in de spits mocht beginnen. Liranda had al veel doelpogingen ondernomen, en een assist gegeven, toen ze tot haar opluchting ook een doelpunt maakte. De 0-9 werd gemaakt door Noor, op aangeven van Merel. We kregen nog een penalty, maar die werd door de keeper van de tegenstander tegen gehouden. Dat was hoe de wedstrijd is gelopen. Noor en Maud.