• Sp. Lochem MO15-2 - Haderslev Cup Denemarken

MO15-2 in Haderslev

Afgelopen weekend zijn we met onze dames naar de Haderslev Cup in Denemarken afgereisd. In de bus werd al snel duidelijk dat de stemming er bij zowel spelers als begeleiding goed in zat. De trainer heeft 8,5 uur gehad om een succesplan op te stellen aangezien hij niet met de bus meereisde. Na veel vertraging en gedoe konden we ons dan eindelijk op de slaapplaats installeren voor wat welverdiende rust. De eerste wedstrijddag stonden 3 wedstrijden op het programma. De eerste 2 wedstrijden gingen verloren tegen de in de hoofdklasse uitkomende dames van Kolping Boys & JVC. De 3e wedstrijd speelden we tegen het Duitse Vosslocher SV. Deze tegenstander bleek van gelijkwaardige sterkte te zijn, dit leverde een leuke wedstrijd op die we helaas onverdiend met 1-0 verloren. Dit zette de dames echter wel op scherp de volgende dag want de laatste poulewedstrijd tegen de Duitse dames van SV Bethen werd na een fantastische goal van Daniela namelijk gewonnen! Daarna was het tijd voor de kruisfinales waarin we tegen het Duitse TuS Leerhafe-Hovel mochten aantreden. Deze dames bleken echter een maatje te groot, waardoor we in de laatste kruisfinale kans op revanche kregen tegen Vosslocher SV. Helaas werd deze kans niet verzilverd en zijn we op een mooie 8e plek geeindigd van de 12. De dames hebben bewezen dat met gezelligheid en hard werken voor elkaar een mooi resultaat kunt behalen.

Wat ons betreft mogen de danes terugkijken op een geslaagd en leerzaam toernooi. Dames bedankt!

Ook willen we de begeleiding, de meegereisde ouders en onze sponsoren bedanken voor alle support, mooie foto’s en het mogelijk maken van deze reis!

Sportieve groet van de leiding