• Lochem MO15 - SJO/UNO’21

MO15 op weg naar kampioenschap?

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen SJO/UNO’21 in Borculo op het programma. Beide teams 6 gespeeld en 15 punten dus deze wedstrijd wordt bepalend voor het kampioenschap. SJO/UNO’21 is een combi-ploeg met speelsters van Reünie, EGVV, Haarlo, Noordijk en GSV waarvan er een aantal in de regio-selectie spelen. Ondanks lichte blessures werd en met volle inzet en concentratie afgetrapt en erg blij met de versterking van MO13. Na 20 minuten was het dan ook Plien die met een fantastisch afstandsschot de wedstrijd openbrak. Daarna was het een gelijkopgaande wedstrijd en gingen we met 0-1 de rust in. Begin 2e helft werd de druk opgevoerd en waren een paar belangrijke reddingen van Dione nodig om de voorsprong te behouden. Echter ontstond daardoor meer ruimte voor Lochem en kon Marein twee keer alleen op de keeper af en maakte ze de kansen koelbloedig af. Maakte haar hattrick compleet met de 4-0 wat ook tevens de einduitslag werd. Een prachtige overwinning en mooie stap richting kampioenschap. Als extra felicitatie werden de meiden door Piet Gerbrig ook nog verwend iets lekkers in de schoen !