• Sp. Lochem MO13-1 - Thuis Toernooi

Mooi Thuis Toernooi als afsluiter van mooi seizoen!

De laatste stuiptrekkingen van een mooi en leerzaam seizoen voor de meiden van MO13-1. Voor de winterstop met een mooie mix van meiden kampioen geworden en na de winterstop met een vernieuwde selectie veel geleerd en ook veel plezier gehad. Afgelopen zaterdag dan eindelijk het lang verwachte Thuis Toernooi. De organisatie had 8 teams weten te strikken en deze werden in 2 poules verdeeld om daarna de finales te spelen. Sp Lochem startte tegen de meiden van SVO Deventer; een leuke, bekende uit de competitie die met 1-0 verslagen werd. Daarna tegen Fc Zutphen; ook deze wedstrijd werd vakkundig met 1-0 gewonnen, waardoor de finale in zicht kwam. Echter was de concentratie en inzet in de laatste poulewedstrijd wat minder waardoor Excelsior 31 met hun enige kans de 0-1 wist te maken en wij onze kansen niet wisten af te ronden. Mede door een grote uitslag in laatste wedstrijd toch 2e in onze poule en SVO Deventer ging op doelsaldo naar de finale. De strijd om de 3e plaats was tegen de MO13-1 van Fc Zutphen: wederom een van de bekenden waar we meer leuke wedstrijden tegen hebben gespeeld. Helaas werd deze wedstrijd, ondanks een laatste offensief, ook met 0-1 verloren waardoor de 4e plaats bereikt werd. Ondanks dat er zeker meer in zat een mooie afsluiting van dit mooie, leerzame seizoen. De finale werd uiteindelijk, onder luide aanmoedigingen van onze meiden, na penalties gewonnen door SVO Deventer; dus kunnen we mooi zeggen dat wij van de winnaar van het toernooi gewonnen hebben!!

Dank aan de organisatie, scheidsrechters, deelnemers, barpersoneel, ehbo, sponsoren en alle anderen betrokkenen voor dit mooie toernooi. Sp Lochem mag hier trots op zijn!!