• GFC/Twenthe MO13-1 - Sp Lochem MO13-1

Next step beker MO13

Vandaag de 2e wedstrijd in de beker voor de vernieuwde MO13. Door wat qaurantaine gevallen met een beperkte groep en 2 keepers uit naar Goor. Na een lange warming up (scheidsrechter was nog bij andere wedstrijd) begonnen we goed. In de 3e minuut stond het al 0-1 door een corner die er zo in vloog. Na 10 minuten viel de 0-2, waarna ook de tegenstander liet zien hoe te scoren: 1-2. Maar we gaven niet op; en de 1-3 door Yara zat er goed in; daarna was het wederom de tegenstander die 2-3 maakte. 2 minuten voor rust werd de verdiende 2-4 gemaakt. Na de rust werd de scoringsdrift doorgezet en viel al snel de 2-5, 2-6 en 2-7 met mooie voorzetten van Plien en Iris. Nadat ook Plien haar doelpunt meepikte door goed door te zetten, zat iedereen er redelijk doorheen en kregen we nog 2 tegendoelpunten: ofwel 4-8. We vonden het een leuke, maar wel zware wedstrijd. Lieke en Yara.