SP Lochem 4 - Warnsveldse boys 4

Zondag 14 April 10.00

De derby tegen Warnsveldse Boys 4 is vandaag gespeeld onder redelijke belangstelling van de

diverse familieleden van de Lochem Spelers en een aantal supporters van de Warnsveldse Boys.

Een belangrijke wedstrijd, die gewonnen moest worden om de voorsprong op Vorden 3 te

behouden. Sp Lochem heeft al een tijdje een aantal blessure gevallen, waardoor het voor de

begeleiding steeds een puzzel is om de opstelling rond te krijgen. Helaas zijn er tijdens deze

wedstrijd weer een aantal blessures bijgekomen. Het puzzelen zal nog even doorgaan voor de

Nu even de wedstrijd.

Sp Lochem begon enthousisast aan de wedstrijd, maar trof een tot de tanden gewapende

tegenstander, die niet van plan was om de punten cadeau te geven. De eerste kansen waren nog

wel voor Sp Lochem, maar de tegenstander kwam steeds beter in de wedstrijd en kwam via een

lange bal op voorsprong (0-1). Het spel van sp Lochem werd steeds slordiger en mopperen in het

veld nam toe. Ruststand 0-1. Lekker bakkie thee erin en vol gas de 2 e helft spelen.

De 2 e helft heeft helaas geen beter beeld gegeven, slordig voetbal en oppassen voor de counter

van Warnsveldse Boys. Ergens op de helft van de 2 e helft weer zo’n counter en ja hoor 0-2. De

mouwen werden nogmaals opgestroopt om nog tot een gelijk spelletje te komen. Schot op de lat

en vlak voor het eind toch nog de 1-2. De rest tijd was te kort om nog de gelijkmaker te maken.

Vervelend voor de stand, maar vanaf nu alle wedstrijden winnen en jullie zijn Kampioen.