• Kilder MO13-1 - Sportclub Lochem MO13-1

SP Lochem MO13-1 wint uit bij Kilder

Vandaag hebben we gevoetbald tegen Kilder. De scheidsrechter wilde de wedstrijd eigenlijk afgelasten, maar omdat we er al zo vroeg waren liet hij de wedstrijd toch doorgaan.

Toen we begonnen zetten we meteen druk op de bal en scoorde Eline al snel 0-1. Na een mooie pass van Jade scoorde Eline nog een keer: 0-2. En zo gingen we de rust in.
In de kleedkamer was Sinterklaas langs geweest. Hij had een chocolaatje in onze schoenen gestopt!
De wedstrijd begon weer. Emma kwam goed door op links, ze kreeg een grote kans maar schoot naast. Jade gaf weer een mooie pass, nu aan Liranda, maar ook zij schoot net naast. Toen kreeg Inzy de kans om diep te gaan met de bal, ze schoot, helaas ook mis.
In de laatste seconde kwam de bal nog bij Maud en die schoot van afstand wel heel mooi raak. En zo wonnen we uiteindelijk met 0-3.

Dorcas, Liranda en Emma.