• sportclub Lochem jo8-1 - Fc Winterswijk jo8-1

mooie overwinning van sportclub Lochem jo8-1 tegen Fc Winterswijk jo8-1

Sportclub Lochem jo8-1 - fc Winterswijk jo8-1 Zaterdag 7 maart was weer zo ver de jongens mochten weer voetballen!!!!! Na 3 weken vakantie met daarin nog wel een oefenwedstrijd tegen Longa 30 jo8-1 die nipt verloren werd, was het ook wel tijd om weer een wedstijd te gaan spelen. Om 9:20 verzamelen, bespreken hoe te spelen, veel druk zetten en niet alle verdedigers, zoals ze bij ajax de laatste tijd wel doen, mee naar voren. Er blijft altijd 1 verdediger achter, wat meer van afstand schieten en lekker fanatiek voetballen met plezier met elkaar. De opstelling om mee te beginnen was keeper Cas, ra. Can, la. Evas, midden Tije, rv. Berach, lv. Bo en Cis begon als wissel. De boodschap bij de bespreking was goed over gekomen. De jongens zetten goed druk, waren fel en wisten elkaar goed te vinden maar toch kregen de tegenstanders ook nog wel kansen die door Cas vakkundig uit het doel werden gehaald. Het resulteerde na de 1e 10 minuten in een 4-1 voorsprong en die werd in de rest van de 1e helft verder uitgebouwd naar een 9-1 ruststand de 2e helft een nieuwe opstelling keeper Can , ra. Cas, la. Tije, midden Bo, rv. Evas, lv. Cis en Berach als wissel. In de 2e helft was de tegenstander verdedigend wel iets minder. Dat betekende op een gegeven moment dat alle ballen die op de goal gingen ook bijna raak waren. De een nog mooier dan de ander. Toch kregen de tegenstanders wel kansen een paar mooie schoten die goed door Can uit de goal werden gehaald, maar ze wisten toch nog 1 keer te scoren. De jongens bleven lekker fanatiek en fel doorgaan dit bracht de eindstand op 16-2. Dan kun je als coaches niet meer dan tevreden zijn en hopen dat deze stijgende lijn zich doorzet. Tenslotte willen wij de vader van Bo, Martijn nog bedanken voor het begeleiden van de wedstrijd bij afwezigheid van een spelbegeleider. Groetjes de trotse coaches van jo8-1.