• NEO JO13-2 - Lochem JO13-2

Winst!

Suf heb ik mij gepiekerd over een intelligente, puike analyse van de wedstrijd van Lochem O13-2 tegen NEO in Borne. Opstellingen, mandekking, centrale verdediger, counters, corners, buitenspel, driehoeken, passes, aannames, tactieken en technieken… Mijn gepieker heeft tot niets geleid en u voelt ‘m aankomen: een analyse van de wedstrijd zit er niet in. U had erbij moeten zijn om uw oordeel te kunnen vormen. Helaas voor de thuisblijvers…

Scores heb ik bijgehouden: 0-4 voor rust, 0-6 na rust. Maar dat wist u al. Wat een weergaloze zege, vindt u niet? Het enthousiasme van de aanwezige supporters tijdens deze wedstrijd was zoals altijd hartverwarmend, kan ik u zeggen. Het “dat is toch geen bal, neem eens aan, die had ‘ie gewoon moeten hebben, wat een geëmmer, sjongejongejonge, ga nou es voetballen” was niet van de lucht. Heerlijk, zo’n uurtje zeiken en lachen in de kou op de zaterdagochtend. Het was me weer een genoegen, dame en heren supporters!

Tot volgende week! Van een supporter