• Sportclub Lochem 013-2 - v.v. Twenthe J013-1

Een beste wedstrijd voor Lochem tegen v.v Twenthe!

Ik begin maar gelijk met de uitslag 5 doelpunten voor de boys van Lochem en 0 voor de tegenstander!

Zittend een beetje in de regen heeft deze verslaggever een top wedstrijd gezien. Af en toe afgeleid door de ouders en belangstellenden die spontaan de wave begonnen. U merkt wel wat een goede sfeer er naast en zeker ook in het veld was.

Wat zag ik; Hugo de bal net naast de goal prikken in de 5 minuut. Dat kwam niet uit de lucht vallen want aanvallen waren er volop en mooi opgezet ook. Het middenveld en verdediging konden beide druk zetten waardoor de spitsen prima werden bediend.
Dan toch een sterke periode van Twenthe even billen knijpen. 20e ste minuut Giel net naast Hugo door onderuit gehaald in de 16. Penalty voor Lochem 1-0
Dan net na de rust er valt een vroege Goal van Giel! Dat geeft de jongens wat rust en ze gaan nu echt voetballen! Wat een snelheid en combinaties. Hier zagen we een team die in weer en wind op de training staat en ze konden het nu op dit toneel laten zien prachtig.
Dan volgende episode paal, paal nog een net naast. De keeper van Twenthe ziet ze vliegen.
De Dames op de bovenste ring van het Lochem stadion worden nu luider. Oe en ahhh klinken door het stadion maar de mannen blijven zich concentreren en de verslaggever blijft maar schrijven ! Dan 13e minuut tweede helft Boris 3-0 ! NU weten dat de buit binnen is.

Mooie kunstjes vermoedelijk gezien op TV en niet getraind op de training. Maar vooruit het mag want we staan dik voor. Toch even opletten de tegenstander heeft nog wel wat kansen met snelle counters maar de keeper blijft zijn taak goed verrichten en de verdedigers voetballen slim.
Dan de tweede helft van de tweede helft; ja hoor daar gaan ze 4-0 en de 5-0 voor Lochem. De jongens gaan nu een showtje opvoeren voor het toegestroomde publiek De ooeh en ahh worden nu yesss en we zijn er!!! Weer van de bovenste ring overigens.

Jongen puike wedstrijd gaat zo door!!

Van een supporter