• Lochem JO13-2 - DEO JO13-1

Lochem wint ook de tweede bekerwedstrijd na een moeizame start

De tweede bekerwedstrijd van de JO13-2, tegen DEO JO13-1, staat in het teken van even opstarten. In het begin liep allemaal wat stroef en lieten we ons regelmatig aftroeven met een 2-0 achterstand tot gevolg, ondanks de fanatiek coachende invalvlagger, Hans.

DEO beperkte zich van het begin af aan tot countervoetbal en nadat we dit onder controle hadden ging het steeds beter lopen bij Lochem. De eerste goal kwam tot stand doordat Boris een counter onderschepte en zorgde voor de omschakeling naar voren, waarna een afgeslagen bal belande bij Storm die hem vakkundig over de keeper schoot. 2-1 was ook de rust stand.

In de kleedkamer is de tactiek aangescherpt voor de tweede helft. Na de rust was het alleen nog maar Lochem dat het spel bepaalde. De mooiste (mening van de auteur) goal kwam op naam van Brent, na een mooie diepte pass van Hugo omspeelde hij de keeper en schoof hem gedecideerd in de goal.

Uiteindelijk een goede wedstrijd van de JO13-2 met een mooie einduitslag van 2-7.

Zaterdag spelen we de derby tegen de witkampers Witkampers JO13-1G in Laren. Bij winst mogen we doorbekeren, alle support is welkom.

Tot dan.

Van een supporter!