• Witkampers JO13-1 - Lochem JO13-2

Lochem helaas niet door na spannende bekerwedstrijd

Afgelopen zaterdag vertrok de JO13-2 met 6 punten op zak en frisse moed naar Laren om daar de laatste poulewedstrijd van de beker te spelen. De jongens namen het op tegen Witkampers JO13-1G.
De zon scheen, de supporters waren in ruime getale aanwezig en de sfeer was goed.

Versterkt met Bram en Thomas, omdat we een geblesseerde en afwezige hadden, werd er om 11 uur afgetrapt. Lochem moest even op gang komen en kreeg in de beginfase een doelpunt tegen. Daarna herpakten ze zich snel en konden elkaar steeds beter vinden. Lochem kwam op 1-1 na een prachtig afstandsschot van Boris. Het duurde even voordat het rust was en in de laatste minuten daarvoor maakte Witkampers helaas de 2-1.

Na de rust begonnen de jongens weer met frisse moed en gingen opnieuw voor een gelijkmaker. Ondanks verschillende pogingen bleef deze helaas uit. De stand bleef zoals bij rust.

Voor de jongens eindigt de beker hier maar begint de competitie! Een prachtig seizoen voor de boeg met een mooi team en 2 goede trainers en een goede leider!

Woensdag een oefenwedstrijd tegen WVV JO13-1 en zaterdag de aftrap in de competitie.

Tot langs de lijn!

Van een supporter.