• Rood-Zwart O13-1 - Lochem JO13-2

Ervan leren, trainen en op naar de volgende wedstrijd

Na verzameld te hebben bij de club op deze zonnige maar frisse ochtend vertrokken we vol goede moed naar rood/ zwart in Delden voor de eerste competitie wedstrijd van het seizoen.

Het begin was moeizaam, rood/zwart voetbalde goed en lochem kwam niet onder de druk uit wat resulteerde in de 1-0 in de 5e minuut.
Na een snelle uitbraak en goed doorjagen op de verdedigers van rood/zwart werd de kans goed uitgespeeld en scoorde Brent de 1-1.

De druk van rood/zwart bleef aanhouden wat resulteerde in een (onterechte) penalty voor rood/zwart, 2-1.
Na nog een doelpunt in de 25ste minuut gingen we rusten met een 3-1 achterstand.

Vol goede moed begonnen de jongens aan de 2e helft, de druk van rood/zwart bleef aanhouden en binnen 10 min was het 5-1.
De jongens gaven de moed niet op bleven vechten voor elke bal, uiteindelijk werd het 9-1.

Goed gestreden jongens en op naar de volgende wedstrijd.

Van een supporter!