• Lochem JO13-2 - FC Trias O13-1

Nipt verlies voor JO13-2 in wedstrijd met 2 gezichten.

Op een zonovergoten sportpark trad JO13-2 aan voor een thuiswedstrijd tegen het hoger geplaatste Trias. Storm en Brent afwezig vanwege de vakantie maar met Stijn en Mats waren er een paar goede vervangers in huis gehaald.

Toen deze supporter arriveerde trof hij een wedstrijd in evenwicht aan waar Trias langzaam wat sterker werd en dit uiteindelijk ook resulteerde in de 0-1. Lochem herpakte zich uitstekend en werd het 2e deel van de 1e helft sterker. Een uitbraak met een door Ingmar goed uitgelokte overtreding leide tot een vrij trap op een meter of 25 rechts van de goal. Goed aangesneden door Thomas werd de bal precies op het voorhoofd van Diede gemikt die er goed tegenaan liep, 1-1 en bijna gelijk daarna rust !
Diede werd er nog even fijntjes op gewezen dat zijn grootste fan graag zou zien dat Diede de bal de volgende keer hard tegen de touwen aan moest slaan met zijn hoofd. Hierop schudde Diede bevestigend zijn hoofd van links naar rechts :-)

In de 2e helft een omgekeerd beeld waarin Lochem in het eerste deel sterker was. Verschillende kansen en 2x een bal op de lat vanuit vrij trappen door Stijn, maar de bal wilde er maar niet in.
Langzaamaan kantelde de wedstrijd echter en werd de vrees voor een oude voetbalwet helaas bewaarheid. Een hoge bal over onze verdediging heen en goal; 1-2 voor Trias. Er werd daarna nog wel dapper geprobeerd maar helaas de krachten waren op.

Bij vlagen goed gespeeld en helaas net verloren. Maar kom op mannen, een volgende keer zijn de 3 punten voor ons.

Van een supporter