• Gfc/Twenthe MO13-1 - Sp Lochem MO13-1

Wederom winst op Gfc/Twenthe

Vandaag opnieuw naar Goor voor een wedstrijd tegen Gfc/Twenthe. Na eerst voor de beker gewonnen te hebben, nu voor de competitie. We begonnen meteen met hoge druk aan de wedstrijd. De tegenstander stond (zoals afgesproken) onder druk en na 3 minuten lag de eerste bal er al in; 0-1. Na ook een snelle 0-2 was het Chanaya met de 0-3 uit een mooie corner. Na de 0-4 werd er weer gewisseld, maar dat maakte niet veel uit want ook de 0-5 zat er snel in. Helaas scoorde vlak voor rust de tegenstander de 1-5. Na rust geconcentreerd blijven en doordrukken en dat werd goed opgepakt. De 1-6 viel al snel in de 2e helft; echter wist de tegenstander ook nog een doelpunt te maken, maar was het slotstuk weer voor ons waardoor de eindstand 2-7 was. Het was een leuke wedstrijd. Faye, Plien en Jet.