Voetbalvereniging Sportclub Lochem
4 november 2018

Toch een verdiend punt!

Turkse Kracht , nummer twee van 3B, kwam naar Lochem om te kijken of ook hier de drie punten meegenomen konden worden. En Sc.Lochem, de nummer 4 van 3B, wilde uiteraard zien of ze de punten thuis konden houden.

De eerste helft was duidelijk voor Turkse Kracht. Snel, sterk, slim en goed combinerend speelden ze na de vlotte en gemakkelijk verkregen voorsprong de eerste helft uit. Weinig werk voor de keepers . Een schot van Ruben Blonk in de 44e minuut was het enige aanvallende wapenfeit van Lochemse kant in de eerste 45 minuten. En hoewel Turkse Kracht veel dreigende  was bleef ook Gert-Jan  echt werk bespaard.

De tweede helft was voor Lochem. Conditioneel sterker en meer druk naar voren zorgde voor verschillende gevaarlijke momenten , maar juist toen je dacht, HIJ KAN ZO MAAR VALLEN, viel die aan de andere kant. Na 70 minuten sta je dan ineens met 2-0 achter!

Hoe goed om dan toch door te gaan en niet op te geven ! Een strafschop, uitstekend benut door Rico, bracht weer spirit en hoop in de 75e minuut. En ja , dan valt ie toch. Een eigen doelpunt na een scherpe voorzet, maar toch ... 2-2 !

De laatste minuten nog kansen op en neer, maar iedereen was het erover eens. Een terechte uitslag, 2-2.

Ger ten Asbroek

Toch een verdiend punt!