Voetbalvereniging Sportclub Lochem
14 mei 2018

Dik verdiende driepunter !

De toch nog belangrijke wedstrijd tegen Eerbeekse Boys werd meer dan verdiend gewonnen door de Lochemers.de eerste helft toonde dat Sc.Lochem de technisch betere ploeg was, maar de kansen bleven beperkt tot enkele afstandsschoten.

Ook Eerbeekse Boys kwam niet echt tot kansen waardoor de eerste helft door de prima fluitende scheidsrechter van Leeuwen werd afgeblazen bij een 0- 0 stand.

De  tweede helft was een stuk aantrekkelijker !  In de 56e en in de 66e minuut twee mooie doelpunten van Thijmen Doeve, die daarmee liet zien dat scoren door Lochem wel degelijk kan! En als er dan twee in liggen gaat alles een stuk eenvoudiger. Voor weinig toeschouwers, hoe kan het ook anders met de keidagen en moederdag, liet Cem Okatan vlak nadat hij in het veld was gekomen zien, dat hij het scoren nog niet verleerd is : 3-0.

En in de 85e minuut maakte Mark van Donkelaar het feestje compleet. Van afstand 4-0 ! Met nog twee wedstrijden te spelen tegen HELIOS (uit) en op de laatste competitiedag thuis tegen Warnsveldse Boys kunnen we nog voor verassingen zorgen in 3B.

Maar vooral kunnen we ons zelf belonen voor een prima jaar in 3B. Ik ben benieuwd.

Ger ten Asbroek, Voorzitter

Dik verdiende driepunter !
Disclaimer | Login